dimecres, 18 d’agost del 2010

REMUNTABLE!


Sevilla 3 vs BARÇA 1


Sevilla: Palop, Konko, Fazio, Escude, Dabo, Navas, Romaric (Cigarini, 45'), Renato (Kanoute, 64'), Zokora, Perotti i Luis Fabiano (Negredo, 70')
***

BARÇA: Miño; Alves, Sergi Gómez, Milito (Adriano, 80'), Abidal; Jonathan dos Santos (Thiago, 65'), Oriol Romeu, Keita; Maxwell, Ibrahimovic (Messi, 52') i Bojan
***

el Referee: César Muñiz Fernández. Targetes grogues a Zokora (57'); Dabo (68'); Cigarini (72'); Alves (90')
***
Gols:

0-1, Ibrahimovic (20')

1-1, Luis Fabiano (61')
2-1, Kanoute (73')
3-1, Kanoute (82')
***
Jugador Pariseru del partit:
Oriol Romeu
PARISERUS ONLY BARÇA!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també crec que podem remuntar. Confio al Barça.

Salutacions.

joan carles ha dit...

Un altre cop aquí, aquest any guanyarem més partits marcarem més gols, aconseguirem més títols. Ara tenim millor equip i més motivació, solament espero que l'esforç del mundial no passi factura a final de temporada.
Per cert, vaig conéixer l'Adriano Correia. Em va dir que estava molt il·lusionat al Barça i tenia ganes d'ajudar i fer un bon paper. Va semblar una persona modesta i amb ganes, ara solament cal que demostri qualitat (que no és poc). Des d'aquí un vot de confiança per ell.
En quan al bielorús,encara no entenc com el deixen entrar a les instal·lacions. Una persona que parla malament del Barça tot recomanant a en Cesc que no fitxi, no mereix el bon tracte que ha tingut i té. Si no juga és perquè no en sap més, no s'esforça o no es vol adaptar. Espero que abans que comenci la lliga estigui fora.
Seguirem fent repàs de jugadors ara solament cal pensar en la Lliga i en Londres.
salut i força pariserus